Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2012. augusztus 25., szombat

Örök szerelem 1.

"Illa-berek, nádak-erek. A motorosok jó emberek" 
Beatrice

Ossián : Motorőrület

Három éves voltam, mikor az első motorbalesetem elszenvedtem...Megfertőződtem és életem végéig fogva tart ez a szerelem...és soha nem felejtem el Apám Riga 12 -es segédmotorkerékpárját...

                                

(.... most egy emlékfoszlány valahonnan olvasmányaimból, hogy hazánkban pont születésem évétől nem gyártanak motort... / de nem ér engem hibáztatni  :-)  / ... )

Felnőtt fejjel így nézett ki a búcsú a saját példánytól, mely nem csillogott-villogott, nem volt valami ma divatos típus......de enyém volt, együtt lélegzett velem...:


-sk-
Az ablakon mosolyogva nézett ki a parkolóban álló két kerekű paripára, mely hamarosan combjai szorításában testének minden rezdülésére érzékenyen reagál.
Lassan, szertartásosan  húzta magára ruhadarabjait....még mondja valaki, hogy csak a vetkőzés lehet erotikus.Ugyan!
Amíg - a beállt hideg miatti több réteget magára húzza, bárkit a szívinfarktus kerülgetne...
S végül jön a bőrnadrág, csizma és bőrdzseki .... ami alá még a kissé összhangot bontó vesevédő is felkerül....de muszáj, itt röpködnek a hópihék és a mínuszok s bizony a száguldás még intenzívebbé fokozza a hideg érzetét.
De a nő ezt szereti: minden pillanatot intenzíven élni  no nem a carpediemes csöpögős és elcsépelt nézetek szerint, hisz akik ezt előszeretettel vallják életelvüknek belehalnának ha a pillanatok valódi létével szembesítenénk őket.
Bukósisak kézbe---gyors elégedett pillantás a tükörbe, s szinte futva teszi meg a lépcsőn át az utat, hogy minél hamarabb meglovagolja a rá váró kedvest. Összeszokott páros az övék, egy pillanatra felrémlik mikor először gyönyörködött benne; s apró kis légyottokban megismerték meg egymást. Mára már hangjának egyenletes zsongását megszakító ércét is érti s egyetlen apró mozzanatával eléri a mámor feltörő hangfutamait.
S már ott is áll előtte. Ujjával lassan végigsiklik gerincén... szia kedves...hát... egy talán búcsú bele az éjszakába, mikor a csillagok a fejünk fölött mint milliónnyi kis gyertya a hangulathoz, sorra felgyúl.
Kis fülest illeszt apró füleibe s halkan átjárja porcikáit a hamisítatlan fekete blues; s tudja, hogy a legőrültebb hegyi kanyarból is hazatér, de ha csattanás lesz s ő a szabadság mámorában repül a végtelenbe, akkor sem hall mást a zene hangjain kívül.
Ahogy a dámák legyezőjüket nyitották rég az erotika és a nagy stíl félreérthetetlen mozdulatával, mint koronát teszi fejére a bukósisakot, akkora áhítattal...... a csipkekesztyű helyett a bőrkesztyűt húz......... és lábát emelve a nyeregre nyársalja magát, combjával kissé megszorítja: itt vagyok.
Lehunyt szemmel egy kicsit csak érzik egymást ........majd apró mozdulat nyomán a kedves halk morajjal nyugtázza a nő ottlétét s jelzi: indulás a mámor útján.
A kinti hideget ellensúlyozza a kedves ismert mély hang a nő szívében s érzékeit oly mértékben korbácsolja fel, hogy vadmacskává változik, felpörgeti társát s  vadul kihúz a parkolóból.
-sk-


További bejegyzések motorozásról:  - Ízirájder  
                                               - ( nem csak ) Tavaszi életérzés



Motoros pólók, ajándékok online rendeléssel 
kicsiknek és nagyoknak